EURUSD Day Trades – 12 maart

Een trending ochtend voor de EURUSD die een paar mogelijkheden ik vond verstrekt. De eerste kwam in de sessie van Londen vóór de US Open.

Meestal gebruik ik een 1-minuten grafiek, maar een snelle blik op de 5-minuten grafiek overtuigde me dat ik hier het moet vandaag de dag gebruiken, zoals de toegangspunten waren een beetje schoner. Op de 1-minuten grafiek van de prijs was “riding” mijn envelop lijnen (enveloppen hier geïntroduceerd), terwijl de 5-minuten bars de lijnen raakten en stuiteren. Omdat de invoerprijzen zullen variëren op de verschillende tijdspaden, ik zal altijd kiezen voor de handel de tijd dat mijn indicator (s) wordt “respect” naar een hoger niveau.

De eerste handel deed zich voor toen de prijs van mijn onderste envelop tijdens een uptrend bereikt. Op dit punt waren allemaal tekenen “Go” voor de lange als we waren het maken van hogere toppen en hogere dieptepunten. Gebruikt een stop 3,5 pip, en een Fibonacci Extension tool om een ​​aantal mogelijke doelen aan te geven.

Ik oorspronkelijk gepland over het gebruik van het 100 niveau om winst te nemen, maar Bezoek deze site wanneer de prijs niet in geslaagd om het te bereiken op de www.optiesonline.com eerste rally, en vervolgens trok zich terug, dit creëerde een driehoek patroon en een andere mogelijkheid om long te gaan op mijn envelop (evenals zoals de stijgende trendlijn).

Omdat de prijs is nog steeds het maken van een hogere dieptepunten, verhuisde ik mijn stop van de eerste positie tot net onder de tweede ingang. Wanneer de prijs boven de bovenkant van de driehoek brak ik gescherpt mijn doel tot aan Externe link Artikel het niveau van 138,2 (vinkje). De prijs was blijven draaien, maar er was een whipsaw achtige actie binnen de 5 minuten bar ik uit op, dus gezien de prijs actie voorafgaand (nogal sterk af) was het een goede exit. De winst was ongeveer 7 keer mijn originele risico’s, en met twee posities is er geen noodzaak hebzuchtig te krijgen.

De volgende handel kwam op de pull terug na de sterke aanloop. De pullback was vrij sterk dus ik wachtte voor een prijs om te pauzeren voordat ik op de onderste envelop ingevoerd. Met “pauze” Ik bedoel, ik wachtte bar dat eerst de envelop te raken aan te vullen, en laat de volgende bar te voltooien ook. Aangezien de prijs was nog steeds de Broker winnaar op mijn envelop die voldoende bevestiging was voor mij om long te gaan, omdat de pauze verlicht een deel van het potentieel dat de prijs ging naar rechts te blazen door middel van me en houdt te laten vallen.

3,5 pip weer stoppen, die beheerd via een andere kleine pullback om vast te houden. De prijs dook vervolgens hoger, maar werd al snel voldaan door te verkopen, ruim onder de voormalige hoog. Op basis van de diepe pullback en aarzeling om hogere ruim onder een voormalige middelbare bewegen, heb ik gekozen uit de handel te trekken. Dit resulteerde in een kleine winst op deze handel.

Final Word

Er is een fijne http://www.optiesonline.com/anyoption/ lijn tussen te agressief en het zijn te conservatief. Uw trading methode moet helpen dat evenwicht te vinden. Geduldig genoeg om te wachten op een goede inzendingen, neem meer winst wanneer de markt het aanbieden van en de mogelijkheid om een ​​kleine winst of verlies te nemen als er bewijs is van de getijden draaien tegen je. Zo oubollig als het klinkt, een van de beste manieren om dit evenwicht te behouden is om de markt te analyseren door te praten hardop-vermelding van uw verwachtingen, evenals het uiten van alle andere mogelijkheden ziet u, en dan beslissen verbaal hoe je zal gaan met een beurs , of waarom je hebt besloten een handel niet nemen. Terwijl in een handel, blijven praten, verblijf op de top van de veranderende marktomstandigheden, zodat u snel kunt aanpassen.