EURUSD Day Trades – Late US Session

Doorgaan om te experimenteren met de “envelope-strategie” (in eerste instantie hier geïntroduceerd en in latere berichten) op andere plaatsen dan in de buurt van de US Open keer, op 20 februari de strategie zou ook werkte goed in de late VS sessie.

Hoewel de strategie maakt gebruik van een indicator, uiteindelijk de strategie is over het lezen van prijs actie en merken tendens in de prijs inbegrepen.

Een belangrijk verschil tussen optiesonline de handel in de late VS sessie ten opzichte van bij de open is dat de volatiliteit is veel minder naarmate de dag vordert. Daarom kan 0,012 enveloppen moet gedaald tot 0,01 of zelfs 0,009. Als de prijs steeds niet de buitenste band op pullbacks wordt bereikt, kan het nodig zijn de enveloppe te worden verkleind. Als de pullbacks waait weg langs de buitenste band, moeten de enveloppen worden uitgebreid.

Dit is in balans met het besef dat soms de prijs zal gewoon niet genoeg om een ​​vermelding te bieden pullback, en sommigen verliezen trades zal optreden wanneer de prijs waait door de band.

Typisch tijdens de late VS sessie is er veel zijwaartse beweging in de EURUSD, maar 20 februari was er een trend.

Figuur 1 toont de late VS sessie in blauw. Geel merken de overlap periode tussen Londen en New York, dus als het wordt blauw, dat betekent dat Londen is gesloten.

Links van de grafiek de trend is vastgesteld; Als de handel op dat moment had ik al op zoek naar een short positie direct na Londen gesloten. Dat de handel zou een verliezer zijn geweest, als de prijs begon te agressief rally. Tegen de tijd dat de prijs bereikt het horizontale blauwe lijn (en zelfs een golf voordat het) we zijn nu zeer zeker op zoek naar verlangt. Maar de prijs is niet pullback naar de onderste band (zelfs bij 0,009) om een ​​item te signaleren.

De eerste vermelding optreedt tijdens een consolidatie en is gemarkeerd met een pijl. Omdat deze ontwikkeling is de verwachting hoger. De prijs beweegt meestal zijwaarts op het moment van binnenkomst, maar werd voorafgegaan door een sterke rally, dus een keer in de handel ons doel is boven het huidige assortiment. Een Fibonacci-extensie gereedschap wordt gebruikt om een ​​benaderende exit te krijgen. Meestal 61,8 of 100 worden gebruikt (de toon mijn persartikelen Fibonacci niveaus). In dit geval is 61,8 ligt vlak bij het voormalige hogere … .Sinds we aannemen dat de trend zal de doelstelling blijven kan op een niveau boven de recente swing hoog worden geplaatst. Ik gebruik 100 en het is gemarkeerd met een vinkje voor een succesvolle exit.

Deze handel duurde ongeveer 30 minuten, hoewel buitenspelpositie bijna onmiddellijk verplaatst. Die handel binaire opties moet op zijn minst een paar minuten zorgen voor de prijs van de aankoop gebied te krijgen en “in het geld.”

Na dat de prijs niet genoeg is om het even welk van mijn bestellingen te vullen, maar als een handelaar was het kijken naar Alles in het overzicht de voet konden ze snel hebben gekocht toen de prijs kreeg zeer dicht bij de buitenste (lagere) band heeft pullback. Op een mooie trending middag als deze is, waar de prijs wordt met respect voor de onderste band (niet bewegen doorheen), zou het goed zijn uitgewerkt. Op URL andere dagen het nemen van die iets pre-mature binnenkomst kan een verlies betekenen, tijdens het wachten op een beetje groter pullback zou kunnen betekenen een overwinning. Daarom, ik persoonlijk blijf bij mijn regels en niet afwijken van hen. Soms is dat betekent laten een grote trade slip away-en er waren een paar op de weg omhoog.

Ik wijs erop dat een 3,5 pip stop gaat altijd wanneer ik een handel in te voeren. Dat was snel verplaatst naar net onder de zijwaartse consolidatie zodra ik was vol en de prijs naar boven verplaatst. Dit bracht het risico naar beneden tot bijna nul, en resulteerde in een 7.2 pip winst. Omdat de prijs nog steeds vrij goed bewoog, ik heb gekozen voor de 3,5 pip stop gebruik ik meestal in de buurt van de US Open te gebruiken. Als de prijs niet bewoog zo veel zou worden ingesteld, mogelijk http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ om 3 of 2,5 pitten, gebaseerd op wat mijn verwachte winst is (op basis van volatiliteit), dus ik kan mijn loon blijven ongeveer 1,5 keer groter dan mijn risico. In principe, stops en doelstellingen veranderen op basis van de volatiliteit en de marktomstandigheden.

Of deze strategie werkt goed op dit moment en consistent is nog te bezien. Ik heb alleen gebruik gemaakt van deze strategie op dit moment van de dag op een paar gelegenheden. Voor het grootste deel, ik gebruik het in de buurt van 2 uur voor de US Open, tot ongeveer 2 uur na de US Open-en zal meestal alleen de handel voor ongeveer een uur uit die 4 uur overspanning, op basis van hoe de prijs in beweging is en wanneer de meest hoge waarschijnlijkheid trades beginnen te voorkomen.